Plejset för helgen

Har tillbringat hela helgen (och fredagen)stickandes flerfärgpatent i Garngalleriets monter på syfestivalen.

Det var kul att så många kom förbi och stickpratade och kramades:-).

Funderar redan på vad vi skall hitta på till nästa gång, vi ses i februari! *vink, vink*

7 kommentarer

 1. Så stiliga saker du har stickat,gillar extra din tröja. Jag har gjort ett litet tappert försök men det är ju så svårt att öka/ minska fint! och du gör till och med flätor..
  Du får gärna visa hur 🙂

 2. Hej Maria
  Vi sågs på Syfestivlen och jag föll för din tubsjal. Jag vet att den är stickad i Noro Sekku men jag undrar nu om du har några färgnummer på garnerna. Vad bör jag tänka på vid färgval? Ska en vara mörkare och en ljusare för att få effekten vid tvåfärgspatent? Vad har du använt för storlek på stickorna?
  Vänliga hälsningar
  Maria

 3. Hej Maria
  Nu har jag köpt mönstret, nu blir det till att ut i helgen och leta garn =)
  Må så gott
  Maria

Kommentarer är stängda.