Reseprojekt

Trött på alla diskussioner på om man får ha stickor på flyget eller inte beslöt jag att starta ett resevirkprojekt. Är ju en av de lyckliga som skall delta i årets nordiska sticksymposium, men detta innebär låååång flygresa. Inspirerad av denna vackra virkade kofta och med stöd av Crochet Todays beskrivning till Summer Breeze Cardi (Ravelry-länk) gör jag min egen version med raglanökningar hela vägen. Använder Evilla 8/2 och Silk Garden sock och virkar med virknål 5 mm.

Vän av ordning anser nog att det borde funkat med att virka ett par kappärmar till vårkappan som reseprojekt (att det tom hade varit en riktigt god idé) och jag kan väl bara hålla med…men, men

5 kommentarer

  1. när jag flög från New York i höstas, satt en kvinna och stickade på planet. Det är betydligt mer stickvänligt att flyga nuförtiden.
    /annika

  2. Hej Maria
    Jeg har fået dit nyhedsbrev i flere år, og forstår nu at vi skal mødes til Nordisk Strikkesymposium. Det bliver dejligt!
    Jeg har set i SAS´s sikkerhedbrev i Danmark, at man må medbringe strikkepinde. Jeg har selv gjort det to gange med held, færste gang med træ- og siden med metalpinde. Håber det også går for dig. På gensyn Lone (Gavstrik)

  3. Jo visst brukar det gå att använda trästickor på planet oftare nu. Jag stickade strumpor på väg hem från Sicilien förra sommaren, men det gäller att hitta anledniongar att starta nya projekt:-)

Kommentarer är stängda.