Seattle – Los Angeles 2014 (5)

Vad fick jag med mej hem då…en hel del…fick plocka över en bok från resväskan till handbagaget för att klara de 23 kg som de är benhårda på när man flyger.

Jag köper inte så mycket böcker när jag reser numer då de är så tunga (och inte så mycket dyrare på Adlibris) utan kikar mest, några antikvariska kunde jag dock inte motstå då de var så billiga. Däremot blir det en del tidningar som är svåra att få tag på här och mycket billigare.
Är mest intresserad av garner som inte går att få tag på här, så garnerna från Quince och Brooklyn Tweed har jag svårt att motstå. Även lokala garner som garnet i 100% jacob från Bainbridge och garnet jag köpte på alpackafarmen i Omo ranch som vi besökte även denna resa. Brukar kunna motstå handfärgade garner (färgar ju själv) även om det finns många fina märken i USA, i varje butik finns oftast lokala varianter dessutom, men den maffiga härvan Twisted från Blue moon gick inte att motstå. Den var inte heller superwash som mycket av de handfärgade garnerna är.
Missa inte att kolla in resan på mannens blog, han fyller fortfarande på med vackra bilder (tyvärr har han inga etiketter så det är bara att bläddra neråt om han hunnit lägga dit annat).

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

3 kommentarer

  1. tack för att vi får ta del av din resa.fantastiskt.Kan du tipsa om tidningar man ska ta med hem från USA?

Kommentarer är stängda.