Shoppingdag

Dagen har gått i shoppingens tecken. Vi har sopat Ginza rent;-). Hela familjen har utrustats med yukatan (kimono i bomull) och Mujis klädrea (härliga och rena linjer i naturmaterial) gav djupa spår i plånboken. Avslutade med att köpa några av det konkursdrabbade bokförlaget Ondoris fina hantverksböcker till halva priset…önskar att övervikt vore ett okänt begrepp!

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

7 kommentarer

  1. Har hört att om man är trevlig mot dem i tullen så slipper man undan med ett par extra kilo…:) Lycka till!
    Dotter i ett regnigt Sverige

  2. Det går säkert bra. Min Mirre lyckades alltid ta med sig några extra kg. Men hon har också skickat ett antal paket som kan ta t o m mer än 3 månader på sig för att komma fram till Sthlm. Fortsätt att ha det bra!

  3. What!? Har Ondori gått i konkurs? Neeej! SKa man köpa allt man kommer åt på Ebay nu?

    Låter fantastiskt kul alltihop. Jag hade också ruinerat mig på Muji.

  4. Om man skickar med något som kallas SAL brukar det bara ta några dagar att nå Europa och jag tror inte det är så dyrt heller.

  5. Övervikten löste sig på ett oväntat sätt. Vi köpte en mjuk bag som vi fyllde med smutstvätt (12 kg, kollade när vi kom hem). Hade förväntat oss att vi skulle få betala för den som extra bagage (och vervikt) men vid incheckningen tyckte de att vi skulle ta den som handbagage istället…och det gjorde vi:-). De övriga väskorna vägde under 23 kg/st men min rygga var ganska tung…bara böcker och en strumpstickning;-)

Kommentarer är stängda.