Syfestivalen är slut för denna gång

och jag håller på att samla ihop mej och mina prylar efter en intensiv men otroligt trevlig helg.
Jag tillbringade mesta tiden i Garngalleriets monter
där jag stickat flerfärgade flätor. Många kom förbi och tittade och pratade, det var så himla mysigt.
Hann lite snabbt runt och tittat på några av de andra montrarna, mest inspirerande var det att igen se Britt-Maries broderier på stickat och att få ett litet prat med henne också.Jag köpte nästan en liten bordsvävstol, men bara nästan.
Några riktiga inköp blev det givetvis; ett kit supertunna stickor köptes hos Garn & Mera , Pernilla som jag hittade hos JennyPenny har jag inte testat tidigare, Isagers tweed som jag redan helt fallit för blev garn till en Còinneach (mössa och halvvantar med flerfärgade flätor stickade i garnet kommer i min Ravelryshop inom det snaraste).