Upprepningsrace

Har äntligen tagit tag i de UFOn jag samlade ihop och repat upp det mesta, stoppat in garnerna i skåpen och funderar på vad de skall bli istället.En estnisk vante påbörjad på ett sticksymposium, jag kom inte så långt, stickorna är borta och jag vet inte var beskrivningen är.Har blivit garn istället.
Påsen säger mig att det var ett bra tag sedanjag ritade upp diagrammet till denna sjal som inte kommer bli något, just nu i alla fall, men mönstret är vackert.Detta skulle ha blivit en börs i mosaikstickning,det blev det inte.Jag måste bli bättre på att dokumentera vad jag tänkt sticka, vet inte om denna viggstickning skulle bli muddar, vantar, sockor eller kanske en ärm..nu är det garn igen.En påbörjad (och för liten) mössa i bellismönster (stickan är borta men en lapp med stickstorlek finns i alla fall) och garn till en cowlär garn igen.
Frost flowers är en av de vackrare spetssjalar jag sett, hade planerat att göra en i halvformat, det blir inte så.En annan vacker spetssjal som även den är upprepad.Ytterligare ett projekt från ett sticksymposium som inte blivit färdigt,är omvandlat till garn.
De virkade vantarna från Flesberg blir inte heller färdiga. kan se en tendens…jag stickar inte spetssjalar just nu och projekt från kurser borde jag göra klart direkt, annars blir de liggande.