USA, Sommaren 2012 (4)

Då äldsta dottern jobbat i Lincoln Nebraska hamnade vi även där.

Garnaffären, The Yarn Shop, låg i en liten mall lite utanför city och var oförmodat välsorterad för en så liten ort och som många amerikanska garnaffärer fanns där även ett fik. i mallen fanns även butiker med fina tyger och pyssel.
Vi åkte vidare till Omaha och där fanns en fantastisk garnaffär, Personal Threads Boutique. Vi hade lite svårt att hitta dit då den låg ovanpå en flott inredningsbutik som man var tvungen att gå in i för att komma dit (och skyltarna var små). När man väl kom ut ur hissen fanns där i alla fall massor av fina garner både till stickning och broderi. Hade jag inte haft en hungrig familj i bilen utanför hade nog besöket blivit riktigt långt. Glömde att använda kameran i hastigheten.
När vi var i Hays, där dottern bor och studerar besökte vi givetvis Quilt Cottage (utan kamera), de har ett fantastiskt utbud av tyger men även en hel del garn. Ångrar mest att jag inte köpte någon av de roliga dragkedjorna vi såg (prickiga och hundtandsmönstrade minns jag bäst) men de kommer nog per post lite längre fram:-).

Besöket i Denver blev snabbt så jag fick välja en av många butiker (tycker ändå att jag har en otroligt tålig familj). Lambshoppe var ett bra val men massor av fina garner och trevlig personal. Hann med två besök med lunch emellan…det går inte att ta bra beslut på fastande mage.

Hade en hel del fina souvenirer (garner) med hem:-). Väskan blev fördröjd ett drygt dygn så det var orolig väntan på mina små vänner som jag packat i en vacpåse – perfekt då det får plats mer garn i väskan, tyvärr har den ingen effekt på vikten.

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

1 kommentar

  1. Klokt med vacumpåse.Det bästa med våra ”garnsouvenirer” är att de är lätta.Böcker och tidningar är tungviktare i regel och det är synd.
    Tack för ditt bloggande om USa.Kanske kommer det snart något om Island också.
    Ha en fin dag

Kommentarer är stängda.