Vårens sista stickcafé

Igår var det hög stämning i butiken med stickerskor i alla åldrar. Härligt med mycket inspiration och kunskapsöverföring. Gunilla hade tom med sig ett helt gäng spetssjalar som hon stickat och stolt visade upp till publikens jubel. På Gunillas blog kan man dessutom se bilder på Carins fina Aberlady som var ute på premiärtur (Är det dags att leta reda på min igen, skall den kanske bli färdig i år istället?).

Många var nyfikna på de nya stickorna, Harmony needles, från Knit Picks.

6 kommentarer

  1. Ser underbart mysigt ut!!!! Vi var ute i snöväder och satt lite buskar. Hade hellre stickat hos dig.

  2. Jag var på väg till dej (och en konfirmation) men blev sjuk. Jag hade också hellre stickat hos dej! Som tur är finns det fler möten att komma till! Vi ses ”sen”!

  3. Det var första gången när jag deltog. Men absolut inte sista. Jätte trevligt var det. Tack till alla och specielt till de som gav mig råd!

    Och Maria var så snäll mot mitt barn!!

  4. Ville bara passa på att tacka dig Maria för att jag fick fotografera min gröna scarf på din provdocka! Fotodagen gick bra, trots regnet, men ska jag vara ärlig så hade jag hellre stannat kvar och stickat en stund, ni såg ut att ha så mysigt. Men jag får komma igen när du kör igång efter sommaren igen.
    Ha det så bra.

Kommentarer är stängda.