Ett liv med stickning

Datum: Lördagen 6/4
Klockan: 
13.30 – 16.00
Plats: 
Café Nordstan, Storgatan 6 i Grästorp

I början av april åker jag till Grästorp, det skall bli så kul att träffa stickare där!

Jag skall berätta om mitt liv med garn och stickor – hur började allt egentligen? Hur kommer det sig att jag gör det jag gör? Jag skall berättar om hur det var att starta och driva företag, vad jag gör idag och om mitt designande och vad som inspirerar. Som avslutning kommer jag att presentera min bok ” Sticka en lätt, en svår eller en mittemellan från topp till tå” och visa upp plaggen som finns i den. Det kommer att finnas böcker till försäljning och jag signerar även din bok om du vill det.

Det kommer att finnas gott om tid för frågor och att titta på det jag har med.

Välkommen och låt dig inspireras!

Anmälan görs till Cecilia Lindström, Studiefrämjandet Skaraborg, läs även mer på facebook.