Julkänsla del 2

Idag är det första advent. Dags att tända det första ljuset i adventsstaken, koka lite glögg och krypa upp i soffan med stickningen. Del 2 till Julkänsla ligger nu i ditt bibliotek på Ravelry eller så har du fått ett mail med en länk. Såhär ser min första vantmudd ut efter del 1, men jag har även påbörjat ett par vantar i en helt annan färgställning..
För att testa storleken på mina vantar brukar jag trä över handens 4 fingrar (inte tummen), känns storleken fel (hur tight man vill att vanten skall sitta är ju en smaksak) kan jag här byta till en större eller mindre sticka för att få till en perfekt passform. Tänk på att resåren kan ha en annan stickfasthet än slätstickningen.
Glöm inte att visa bilder på ditt projekt på Instagram # VantenJulkänsla, på Ravelry eller på facebook, https://www.facebook.com/MariasGarn/. Nästa del kommer söndagen 9/12, sticka lugnt tills dess.