Långhelg i Lund

Har tillbringat ett par härliga dagar i Lund.

Började med att besöka Kulturen för att titta på färgglada tryck av Sven Fristedt. Mötte många igenkända mönster och tillhörande minnen (speciellt våra favoritlakan med molnlöv). Hittade även några spedetröjor i en mörk monter.

Ilade sedan till Skissernas museum där jag blev helt överväldigad, det är tur att jag kommer tillbaka i vår.

Lördagen och söndagen tillbringade jag hos Thant Hulda och närmare bestämt på The lab (dock utan vit rock) på andra sidan gatan.

Jag höll kurs i att sticka med flera färger på olika sätt, att sticka tulpanmönster, att sticka raglantröja uppifrån och flätstickning. Jag har träffat så många trevliga stickare samt givetvis Anna och Staffan på Tant Hulda, har verkligen haft det härligt.

Passerade Klippans yllefabrik på vägen ner, varken där eller på Tant Hulda fick alla garner stanna kvar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *