Resårbädden och jag

Var inte riktigt färdig med grovsticken och resårbädden efter frihetsprojektet.
TöishalsdukUpplagtSåg en fin (läs grå) halsduk på tunnelbanan och letade fram 2 härvor Töis i bästa gotlandsullTöishalsdukIStickmaskinenStickade samma ribb som jag gjorde på halskragen till den maskinstickade frihetströjan (skall fixa bättre bilder på den vid tillfälle). När jag väl kommit på hur jag skulle hantera garnet i maskinen gick det som en dans.TöishalsdukKlar1Gillar effekten det blir av att det är olika sorts resår, och fast det är så enkelt skulle det vara jobbigt att sticka för hand (tror att det skulle vara svårt att hålla takten).TöishalsdukKlar2Nu har jag en mysig ullhalsduk att njuta in vårsolen i. TöishalsdukKlarP2I sommar kommer den, tack vare sin bredd och luftighet, säkerligen vara perfekt att lägga över axlarna svala sommarkvällar.TöishalsdukKlarPå1