Sjungareslöjd 2022

Har tillbringat ett par underbara dagar i Västerbotten, det har varit Sjungsreslöjd Sjungaregården (bor du i närheten kan jag rekommendera besök på detta härliga ställe med utställningar, konserter, fik och annat). Verkligen ett härligt arrangemang, detta var 3:e året och jag tror säkert att det kommer att bli fler.

Jag har samsats i det stora tältet tillsammans med färgstarka Anna-Stina Svakko som broderade skogssamiska broderier. Utanför tältet pågick rotslöjd, karvsnitt, knivtillverkning, timring och så var det ett gäng som slöjdade i skogen. Jag blev verkligen sugen på att prova allt men hann inte ens fotografera, på instagram #sjungareslöjd och #sjungareslöjd2022 finns lite mer bilder.

Jag har stickat blommiga ränder, tulpanmönster, hjärtresår och hjärtmönster med glada och trevliga stickerskor.