Skall jag eller skall jag inte

Nu är det dags för Stepen Wests MKAL igen, jag har ju varit med i flera av hans mysteriestickningar; StarflakeExploration station, Color craving samt Earth and sky och det brukar vara så rolig stickning. Har ju en hel del annat på stickorna och egentligen inte tid, men är ändå väldigt sugen.
Har för säkerhets skull plockat ihop lite garn, allt färgat av svenska indiedyers. Man behöver 5*100g och det visade sej att jag har en hel del 50g härvor så det var inte helt lätt. Såhär ser det i alla fall ut just nu (har hunnit ändra mej många gånger redan). Jag började med den hjortronfärgade härvan som Rät & avig färgat på imagine wools Thin, ovanför den Flora Höstfröjd från Fingerborg, underst är det 3 bollar med det underbara garnet Falkland fingering från Dandelion Yarns i färgerna avocadorosa, ljusgrått och mörkbrunt (som alla säkert har mycket finare namn men jag inte minns). Jag har inte riktigt fått grepp på hur färgerna skall spela mot varandra (har avvaktat med inköp av beskrivningen, då jag väl egentligen inte borde…) så jag vet inte om detta är optimalt…men det går väl att komplettera utmed vägen, OM….