Syfestivalen

Även om jag inte jobbade på syfestivalen denna gång kunde jag inte låta bli att göra ett besök. Lite shopping gick givetvis inte att undvika, och vad är det för mening med att besöka syfestivalen om man inte vill shoppa?
Jag köpte garn till en Mega Lara, reflexgarn till en tröja åt barnbarnet (hon får ju minst en om året) och kompletterade med lite mer finskt kamgarn som nu inte räcker till en sjal då det stickas in i Stonecrop. Jag köpte Marie Wallins senaste bok Meadow plus de nya teknikhäftena från hemslöjden om tvåändsstickning och påsöm som ju är ett måste. Jag köpte tyg som jag planerar att sy tights av (får se hur det går) och ett litet färgglatt tygkit som egentligen skall bli dockbäddset men jag planerar att sy stickpåse. Sist men inte minst finfina stickmarkörer från fröken fyrkant. Känner mej nöjd med allt :-).
JO, det finns faktiskt en annan anledning till att besöka syfestivalen och det är alla trevliga människor man möter. Alla dessa möten dock odokumenterade på annat sätt än i mitt <3, kameran låg finfint i ryggan.