12under12under2012, juni, före

Del 1Sticka!s mysterievantar stickade jag snabbt, sedan blev det STOPP! Att sticka enfärgad hand kändes inte lika inspirerande. Har nu bestämt mig för att istället sticka handen enligt en av de andra vantarna. Vet inte om mönstren passar ihop egentligen, men det spelar ingen roll, döper dem till Hjärteblomster så känns det bättre (egentligen heter vantarna något helt annat, mudden är från Midvinter och handen från Malva).

Funderar på om juni skall få bli min görafärdigtmånad (GFM), har massor av projekt på gång, högen pågående projekt vid soffan bara växer. De kan inte räknas som UFOn, för jag håller ju på med dem allihop, men risken är att de blir det då jag drar igång nya projekt. SÅ jag skall försöka att inte starta några nya projekt (inte så många i alla fall) i juni utan göra klart istället…vi får se hur det går…

3 kommentarer

  1. Dina hjärteblomster ser ut att bli riktigt fina! Jag har för övrigt samma plan som du med GFM! Både gamla UFO:n som bara saknar en liten söm eller knapp och nypåbörjadeprojekt som ligger halvfärdiga. Började redan i helgen som var en riktigt stickvänlig helg vädermässigt… 😉

  2. Vilka fina vantar! Och jag tycker om begreppet GFM, tror jag måste anamma det, iallafall fram till ca den 15 eller något sånt, sen drar det i sticka-en-kofta-eller-tröja nerven, den gör sig redan påmind nu 😉

  3. Hänger på din ide jag också. Känner absolut igen mig i din beskrivning… Vantarna blir säkert jättefina, för det är dom iallafall hittills!

Kommentarer är stängda.