Alone Together Sweater

Det är svårt att låta bli att följa Lærke Bagger på Instagram, och varför skulle man det förresten. Jag har följt henne länge och tycker att hennes design är så rolig, knasig, galen och ofta så långt från vad jag brukar göra, fast ändå så inspirerande. I våras släppte hon beskrivningen till karantäntröjan Alone Together Sweater (beskrivningen finns, på hennes sätt, i hennes händelser på instagram), jag har funderat men inte kommit till skott.
Nu har podden Mamma stickar startat en KAL, så nu startar även jag, det känns ju som om det är minst lika stor anledning till att hålla sej i karantän nu. Har rotat en del i garnlagret och funderade på vit botten (har en upprepad tröja i en påse som skulle behöva ett nytt liv), men så kom jag på att jag borde ha lite svart Garnstudios Classic alpacka liggande (och det hade jag, ett helt kilo) så det får bli basen i min tröja. Jag gör en helt annan modell, börjar med Spadina som inspiration, sedan får vi se hur det går.