Ännu en jordgubbsmössa

Jag vet inte hur många jordgubbsmössor jag stickat. Mina och vänners barn har fått (tvingats?) bära dessa alster i regnbågens alla färger Har stickat i rött (absolut flest), blått, svart, vitt, gult, orange etc.

Nu har det blivit tillökning i dotterns värdfamilj i Californien (hon är exchangestudent på highschool), så detta ex är på väg dit.
Detta var den första beskrivningen jag gjorde, jag tröttnade helt enkelt på att leta reda på en tidigare stickad mössa och räkna på den.

2 kommentarer

  1. Oj, har du även den andra dottern i USA nu! Trivs hon bra?

    Jag gillar också jordgubbsmössor i alla möjliga färger.

  2. Jo, de är båda på andra sidan atlanten för att vidareutveckla sina kunskaper och sträcka på navelsträngen:-) Det känns faktiskt bra för båda trivs jättebra, jag längtar nog mer dit än de längtar hem.

Kommentarer är stängda.