Armadillo KAL

I facebook-gruppen Knit a long med Magasin Duett stickar vi Armadillo tillsammans. Gå med i gruppen om du skall sticka tröjan eller bara är nyfiken. Här inspirerar vi varandra och diskuterar ev funderingar på plagget.Petra stickar sin Amadrillo i en tråd Supersoft Clean + en tråd Mohair Silk och hon har lagt upp bilder på flera inspirerande färgkombinationer i facebookgruppen, hon har också provstickat i Supersoft Clean tillsammans med Donegal tweedAnna Strandberg har slätstickat sin Armadillo i två trådar tunn egenfärgad mohair och AnnaMella stickar sin Armadillo i dubbel mohair plus en tunn lace, supervackert och lätt.
Jag har stickat två Armadillo (bläddra neråt så ser du alla inlägg om Armadillo) i Drops Air (med ganska många år emellan), Kos i från Sandnes är ett likvärdigt garn och det finns säkert fler.
Nu funderar jag på att sticka min tredje Armadillo (jag som bara brukar sticka samma sak en gång!), denna gång i två trådar tunn mohair. Har plockat fram mina mohairrester och börjat fundera även om mitt stickfokus just nu ligger på den kommande syfestivalen. Armadillon är ett bältdjur, när jag var barn hade vi ett naturmemory och just Armadillon var en av mina favoriter. Ända till ganska nyligen trodde jag att det hette Amadrillo, och jag har ganska svårt att lära om (amadrillo smakar ju så gott i munnen att säga).