Att man aldrig lär sig

GaramMasalaÄrm1När jag stickade första ärmen tyckte jag att den satt lite tight, korvskinn är en bra benämning.GarammasalaSmalaÄrmarJag stickade ändå en till för det var ju så roligt och blev så fint.GarammasalaOKdagsJag satte till och med ihop ärmarna med kroppen och visst blir det läckert. Det var ändå tur att det just då var lite för varmt för att sticka på just detta projekt så att jag inte kom så långt.
GaramMasalaCharlotte1För sedan hälsade jag på hos Charlotte som designat Garam Masala. Hon höll just på att brodera på en av sina…hon har stickat flera. GaramMasalaCharlotte2Våra Garam Masalas fick träffas, och vi pratade en hel del stickning, (bla om mina smala ärmar). Då beslöt jag äntligenGaramMasalaUpprepadÄrmatt repa upp ärmarna och att sticka nya, som passar.