Cykeltröjan på cykel

Efter att jag repat upp partiet med fel färgbad (jag hade garn av rätt färgbad, hade bara inte kollat då jag tog för givet att alla nystan hade samma) på min Cykeltröja och stickat om nedre kanten gick det ovanligt snabbt att sticka både ärm 1,
och ärm 2. Upptäckte dock att jag tydligen hetsavmaskat nederkanten (sådant som händer sent på kvällen) så jag repade upp avmaskningen och gjorde resåren längre. I vissa projekt stickas det många extra maskor.Tröjan funkar ypperligt att cykla i,
testade att cykla både hit och dit.
Grannarna undrade nog vad vi höll på med
när jag cyklade fram och tillbaka medan bästa fotografen fotograferade,
men det bjuder jag på. Hjälm hade jag givetvis på, hela tiden!
Beskrivningen till Sykkelgenseren släppte Ann Myhre/Pinneguri i helgen, du hittar den även som kofta, Sykkeljakka på Ravelry. Tröjan finns på svenska (jag översatte och stickade samtidigt).
Jag skall väl erkänna att jag som vanligt inte följt beskrivningen helt. Jag hade fel stickfasthet och fick räkna om en del. Jag valde dessutom de små blomsterhjulen då jag är kort mellan hals och ärmhål och tröjan sitter verkligen perfekt. Jag har stickat i pt2 (numer samma som rauma finull) som legat i skåpet länge, i cyklarna har jag en tunn (kunde varit grövre) svart glittertråd så att de glänser lite. Provade med garnet i mitten men silvret gjorde tyvärr mönstret otydligt.