Den blev klar

Det känns faktiskt nästan helt ofattbart. Det blev faktiskt ett användbart plagg. Som jag har virkat och repat och virkat och repat och virkat igen.

Att välja samma garn till framkanten känns också helt rätt, det var absolut bästa varianten (tycker jag i alla fall). Totalt 12 nystan Kureyon gick åt, virknål från 5½ till 4 har varit med i leken. Antalet modifikationer mot originalbeskrivningen (som inte är någon beskrivning utan mer en vägledning) är otaliga. Klicka på etiketten ”Granny Cardigan” nedan för att följa hur jag virkade mig till detta resultat.

11 kommentarer

  1. Åh! Vad kul att få se den färdig!
    Den blev ju riktigt bra!
    Jag brukar inte gilla mormorsrute-plagg, men denna är snygg!
    Själv tragglar jag vidare med mitt…! Och har klarat mig från att påbörja nytt! 🙂

  2. Wow, så fin den blev! Det visar att det lönar sig att ha tålamod och repa upp och göra om ibland. Du kan vara mycket nöjd.

Kommentarer är stängda.