Den blev SÅ bra!

Jag är så nöjd med min stickade väst Harnesk, den blev verkligen super!

Den har varit klar ett tag men den blev inte så kul fotograferad utan människa i.

Nu har jag fått hjälp med fotografering av min egen bästa fotograf.

Gillar verkligen sammanfogningen med knappar i sidan. Jag hoppade över knapphålen vilket gör att jag kan byta knappar till 2 stycken/sida som det ”skall” vara när jag tröttnat på dessa (om jag nu gör det).

Knapparna kommer från Tant Kofta, om jag inte minns fel så är det en knapp från 50-talet. garn och beskrivning till västen kommer från Garngalleriet.

, ,

5 Responses to Den blev SÅ bra!

 1. Charlotte Kaae 9 april, 2014 at 09:31 #

  Den havde du jo på på SIV, den er så lækker, den må jeg strikke 🙂

 2. Katrine 9 april, 2014 at 09:44 #

  Fin detalje med knapper forskudt i 2 rækker – det har jeg også gjort på en pude for nylig 🙂

 3. Susanne 9 april, 2014 at 12:22 #

  Så läcker!! Jag känner igen knapparna jag, har några liggandes avsprättade från något plagg när jag var liten. Det var visserligen skarven 60-70-tal, men kanske mamma haft de sedan 50-talet. Kan tyvärr inte fråga. Vad roligt att se!! 🙂

 4. Elisabeth - Tant Thea Magnusson 9 april, 2014 at 12:36 #

  Fantastiskt fin!

 5. Liisa 9 april, 2014 at 12:42 #

  Mycket snygg! Snyggt med knapparna!