Den lilla svarta

fick följa med som resestickning till London. Det räckte faktiskt med en enda stickning…det blev inte så mycket sticktid:-).

Jag behöver faktiskt en svart kofta, men att sticka slätt, enfärgat och svart är inte det mest lockande – lite långtråkigt. Köpte garn för ett bra tag sedan och valde ett tweedgarn för att det i alla fall skulle hända nåt, men först nu blev det av: Det blev faktiskt super som resestickning. Modellen är samma som denna, och jag har ju kommit halvvägs!

Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

1 kommentar

  1. Det blir helt säkert en jättefin och användbar kofta, men jag håller med dig, det händer inte mycket när man stickar något stort och enfärgat. Svart klarar jag inte ens längre, i alla fall inte i lampsken. Hehe, jag är ju inte lastgammal men man märker allt de små förändringarna…

Kommentarer är stängda.