Det går långsamt men ändå framåt med Loppan

Jag har lite svårt att få lugn och ro omkring mej just nu, och det krävs för monteringsarbete. Jag lägger ner mycket tid och är petig, vill ju att det skall bli bra. På begäran har jag noga fotodokumenterat mitt monteringsarbete. Här skall väl tilläggas att det säkerligen finns mycket bättre sätt att göra detta monteringsarbete på (tar gärna emot tips), men det är såhär jag valt att göra, denna gång.loppamontering1 Jag valde att sy på symaskin (det var bara att packa upp den igen), sist virkade jag ju men fick ta fram symaskinen också. Jag tråcklade faktiskt först en mittlinje med ljust garn då det var svårt att följa maskorna i det mörka garnet, de minuterna val väl värda sitt arbete.loppamontering2 Det ser prydligt och fint ut på baksidan. Skägget fäste/klippte jag bort innan jag sydde.loppamontering3 Fram med saxen, ett djupt andetag och….loppamontering4 Det gick ju bra!loppamontering5 Sedan kastade jag fast kanten med ganska rejäla stygn, använde garnet.loppamontering6Ser riktigt prydligt ut, men jag skall ändå sy fast ett av banden över, bara för att jag tycker det är så fint med band.