Djupdykning i UFOhögen

Hittade detta cerisa (eller vad man nu kallar färgen) skrynkel när jag gick igenom mina projektpåsar.OversizedSlipoverOmstart

Det var från början ett designprojekt. Skulle bli en lättstickad oversized slipover, men det är inte alltid det som skall se enkelt ut blir lätt att sticka….för att modellen skulle se simpel och slät ut blev det tex en speciell uppläggning och en egenpåhittad? kantmaska. Det blev helt enkelt inte så lättstickat jag planerat om modellen skulle få det utseende jag tänkt och jag tror att det är därför det blivit liggande. Dessutom känns det mindre smart att göra en beskrivning till ett numer tyvärr utgånget garn. Gillar verkligen Garnstudios Classic alpacka som inte finns längre. Nu stickar jag klart för att se hur modellen blir…blir den bra kanske det blir en ny version och beskrivning till annat garn. Om inte annat kommer jag få ett helt gäng lediga kablar när jag är klar… hade satt av maskor både här och där….