Dömt att misslyckas?

I våras drog Sticka! igång restgarnsprojektet Gunhildprojektet. Var och en skall sticka 70 lappar, sedan träffas man och Gunhild visar hur hon sammanfogat sina provlappar till en kappa. Träffade Gunhild och såg kappan (hittar ingen bild på Sticka!s hemsida längre) och blev sugen speciellt när jag sett de diagonalstickade lappar hon gjort. Tänkte dock klokt att ”jag hinner inte”.

På stickstämman träffade jag underbara Gunhild och åkte dit. Första lappen är stickad, får se hur många jag hinner tills vi skall träffas. Garnet är shetlandsull (rester från Venezia, Tweedie mm, plus lite nytt), korta rosenträstickor 3 mm.

,

3 Responses to Dömt att misslyckas?

  1. Inger 15 augusti, 2007 at 19:55 #

    Jag anmälde mig tidigt,hittills ca 15 lappar.Det hjälte inte att börja i god tid om man inte fortsätter.

  2. Stickorren 20 augusti, 2007 at 21:53 #

    Välkommen i ”lapp”-gänget, jag har varit riktigt duktig, är på min 30 lapp

  3. Marias garnhändelser 21 augusti, 2007 at 10:15 #

    Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.