Ett hål färre….

Nu har det hänt igen! Jag har lyckats laga…

Upptäckte att en av de gamla trotjänarna fått ett hål. Trodde först förskrämt att jag fått påhälsning, men det var bara ett hål så det tror jag inte längre…snarare att jag fastnat i herrbetjänten (det gjorde jag häromdagen med en annan tröja, men den höll).

Trotjänarens modell är väl inte den modernaste (tror att det är en gammal Rowan-modell, men jag kan ha fel), använder den mest hemma, men jag gillar mönstret och framför allt tycker jag att kragen är ursnygg (kommer fortfarande ihåg tillfredsställelsen när jag gjorde den).

Det som tog längst tid var att hitta passande garn, själva lagandet med maskstygn gick på ett par minuter och tröjan är som ny….eller hel i alla fall.

3 kommentarer

  1. Lagningen syns ju inte! Jag tycker koftan är jättefin – både kragen och det stickade mönstret. Visst är det konstigt – man tycker det blir mycket garn över när man stickat något klart, och sedan när man bara behöver en liten snutt som du nu – då hittar man inget.

Kommentarer är stängda.