Fler färdiga fotbeklädnader

Då jag genom denna blog numer har viss kontroll över mina stickningar kan jag se att dessa sockor var påbörjade redan i maj…nu är det i alla fall klara.Vad jag inte förstår är varför man skall ha sockgarn med bomull i. Då garnet fortfarande innehåller ull är det ju varken för ullallergiker eller veganer. Visst blir det mjukt men jag upplever att en hel del elasticitet går förlorad (får se hur sockorna uppträder när jag använt dem ett tag och tvättat dem några gånger).

Mönstret på skaftet har jag valt för att jag tycker att det är snyggt även om det hasar ner…så slipper jag reta mig på eventuell slapphet i garnet.

2 kommentarer

  1. Jag måste hålla med dej sockor i bomull blir inte riktigt lika bra som ”vanliga”, dom blir ofta slappa i resåren. Men det finns nog någon som uppskattar det.
    Visst är bloggen ett litet samvete, man måste göra färdigt för det står ju på bloggen, om su förstår vad jag menar.
    ha de gott i dag, Eva.

  2. Bloggen är inte mitt dåliga samvete…snarare en hjälp att komma ihåg…skulle jag ha dåligt samvete för mina UFO:s (det finns många som ine ens kommit upp på listan än) skulle jag inte kunna sticka…jag njuter av att jag är inspirerad och har idéer istället och kommer bli orolig den dag då UFO:s och WIP:s saknas!

Kommentarer är stängda.