Härlig helg

Det har stickats, sytts och broderats i butiken hela helgen. Inger har varit på besök ifrån Lund och lärt oss hur man gör en Spedetröja. Frågan är vilket som är svårast, tvåändsuppläggning eller att sy små fina stygn (jag vet vad jag tycker i alla fall).
MEN, hör och häpna, efter ca 1½ år är min, delvis maskinstickade, spedetröja klar! Ja, nästan i alla fall, det återstår några knappar som skall sys i + lite arbete vid strykbrädan. Jag är stolt och nöjd. Nästa steg blir att

 1. Dekorera de muddar jag stickade långt innan jag påbörjade tröjan, men som fortfarande är odekorerade.
 2. Sticka ett par gråa muddar till ett snyggt band jag köpte för många år sedan i Oslo.
 3. Handsticka en spedetröja i vitt med MYCKET reliefmönster.

Jag hoppas på ett långt liv:-)

, ,

2 Responses to Härlig helg

 1. Pumlans flitiga fingrar 12 oktober, 2008 at 19:07 #

  Hej Maria!
  Jag kan bara säga en sak WaaaoooW!!! Den är jättesnygg!! Jag skymtade några andra läckra i bakgrunden också.
  Anna-G

 2. Ming Ching 13 oktober, 2008 at 09:51 #

  Man blir alldeles dimmig i ögat… Aaah…

  JÄTTEVACKER m a o!