I valet och kvalet

Har bestämt mej att hoppa på Westknits Mystery Shawl KAL. Gillar hans design och är ju så svag för mysteriestickningar. Första ledtråden kommer på måndag. Problemet (?) är att det skall vara 3 färger och jag har SÅ Svårt att välja. Från början var jag säker på att jag ville ha den gula som bas, men nu vet jag inte….fast jag har ju hela helgen på mej:-)

9 kommentarer

  1. Förstår att du har svårt att välja med så snygga garner. Den gula är hur snygg som helst, men sedan vet jag inte vilka jag skulle välja.

  2. Alltid lika svårt att välja färger till mysterier! Själv har jag ljusgrå, mörkgrå och orange. Fast jag vet inte vilket som ska vara basfärg… Har nog iofs tänkt orange som accent på något sätt. Får se när mönstret kommer. Av dina varianter tycker jag nog bäst om näst sista bilden. Eller byt den gula mot den rödlila? Lite mer subtilt.

    Min låååånga härva från Önnestad håller på att bli randiga strumpor. Mina beräkningar stämde 🙂

Kommentarer är stängda.