Ingen ordning på mina papper

Precis som Bodil Malmsten har jag ingen ordning på mina papper. Masktätheten brukar jag dock ha full koll, så inte i detta projekt (den är svårmätt). Lyckas inte få en masktäthet i närheten av den som står i beskrivningen till Wanderer och jag tycker inte heller att den stämmer.

Stickar (fast jag brukar sticka någt fastare än många) med 9 mm istället för 10 mm som föreskrivs. KM kommenterade (helt oombedd), vad gör du? det ser stort ut? Så vi får se hur det blir….fortsättning följer.

,

4 Responses to Ingen ordning på mina papper

 1. 4U2! 22 januari, 2011 at 11:02 #

  Spännande.

 2. Maria 22 januari, 2011 at 11:48 #

  Wow, vilken avancerad design. Detta blir spännande att se hur det blir när den är färdig. Lycka till!

 3. Maria 22 januari, 2011 at 14:03 #

  Det ser jätteläckert ut! Ska bli spännande att ses hur arbetet växer.

 4. ToveB 22 januari, 2011 at 18:53 #

  Intressant mönster! Jag noterar att det bara finns storlekar M-XL, så kanske är det därför den ser stor ut? Du borde väl ha S? Men kanske drar den ihop sig lite mer när du kommer längre på mönstret och flätorna förändras.