Jag har inte glömt Astrid

Det är lite krångligt att sticka ärmar på Astrid, men det beror inte på beskrivningen den är klar och tydlig.

Jag har efter mycket testande hit och dit har smalat av ärmen något (vill inte förstöra modellen men ändå få den att passa mina omuskulösa armar).

Jag har stickat 2 rapporter av 3 på ärmen, men den är inte ens hälften så lång som den borde vara, så mycket skiljer min stickfasthet av någon anledning. Egentligen hade jag hoppats på motsatsen då jag vill ha en längre ärm än vad originalet har. Att förändra mönstret utan att förstöra de vackra ärmarna kräver en hel del tänk. Nu är planen att plocka upp till ärm 2 och sticka den lika lång för att sedan sticka ärmarna parallellt, så att jag har lättare att minnas vilka förändringar jag gör.

Flätmönstret är så vackert, men inte den bästa TV-stickningen.