Japansk shopping

Det blev en hel del fina inköp gjorda i Japan….

Härliga handfärgade garner från Art Fiber Endo i Kyoto. Den turkosa härvan är pappersgarn gjort av silke. De små spolarna är silke även de men den lilasvarta härvan är bomull (kunde inte motstå färgen).
Avril besökte jag ju flera gånger. Det blev pappersgarner (komplettering till Shippo, ett Shippolinne eller något annat), handfärgat silke som nog kan bli ett fint linne, en härva vitt rami som jag köpte bara för att det är en intressant fiber. I bakgrunden syns några REAkoner av okänt blandinnehåll som troligen kommer att blands med annat garn, stainless steel i mörklila och en kon handfärgat ramigarn.
En hel del ”braatthaprylar”. Är mycket förtjust i den böjliga linjalen och nålpåträdaren…och givetvis mina ”Super Miracle Needle”. Köpte även ett set (det med rött fodral) där det ligger tre par av två krokar (som ser lite annorlunda ut) av samma storlek…skall bli spännande att se om jag lyckas klura ut hur jag skall använda dem efter den japanska beskrivningen eller om jag kan använda dem som Super Miracle Needle även om kroken ser annorlunda ut.
En hel del böcker blev det också…fast det kunde blivit ännu fler….
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt

7 kommentarer

  1. oj, de där böckerna…underbara! jag är bara lite, lite avis på dig som fått göra en sådan underbar resa. 🙂

Kommentarer är stängda.