Kan det bli ett CDfodral?

Min julkalenderstickning passar om inte till annat så perfekt till CDfodral. Skall det bli en rånarluva får det mao vara en väldigt liten rånare, hattstorlek 30 tyder på liten rånare med en mycket liten hjärna (men det har väl alla rånare, i alla fall de som gör inbrott i garnaffärer). Att en CD passar som handen i hansken upptäckte jag när jag skulle blocka så jag slapp leta kartong.

Hade missat det där med gammal urtvättad T-shirt så det fick bli en snabbutryckning i tyglådan istället. Lappen passade inte riktigt enligt specifikationen men jag tror att det går bra i alla fall. Symaskinen trilskades som attans, tyckte inte alls att det var OK att få jobba just till jul när han fått vila hela hösten (eller är det hela året eller kanske ännu längre). Det lila tyget (varför det blir blått på bild har jag ingen aaaning om) är en rest från något gammalt syprojekt (antagligen när barnen var små) och jag är nästan säker på att det är tvättat då kanten är kastad – jag var duktig på den tiden.

5 kommentarer

  1. Mmmm… Vackert kabelmönster-verkligen! Nu ångrar jag lite att jag inte hakade på kalenderstickningen… Men, men! Jag har för mig att du köpt in rundstickor för strumpor till butiken, stämmer det? Och skulle det i sådana fall gå att göra en affär över telefon/nätet och få dem skickade??

Kommentarer är stängda.