Kan det bli ett CDfodral?

Min julkalenderstickning passar om inte till annat så perfekt till CDfodral. Skall det bli en rånarluva får det mao vara en väldigt liten rånare, hattstorlek 30 tyder på liten rånare med en mycket liten hjärna (men det har väl alla rånare, i alla fall de som gör inbrott i garnaffärer). Att en CD passar som handen i hansken upptäckte jag när jag skulle blocka så jag slapp leta kartong.

Hade missat det där med gammal urtvättad T-shirt så det fick bli en snabbutryckning i tyglådan istället. Lappen passade inte riktigt enligt specifikationen men jag tror att det går bra i alla fall. Symaskinen trilskades som attans, tyckte inte alls att det var OK att få jobba just till jul när han fått vila hela hösten (eller är det hela året eller kanske ännu längre). Det lila tyget (varför det blir blått på bild har jag ingen aaaning om) är en rest från något gammalt syprojekt (antagligen när barnen var små) och jag är nästan säker på att det är tvättat då kanten är kastad – jag var duktig på den tiden.

,

5 Responses to Kan det bli ett CDfodral?

 1. Asplund 21 december, 2009 at 15:16 #

  Jag säger bara Ville Vessla. (Böckerna om Ture Sventon hörde till mina favoriter. Nu får jag lust att läsa om!)

 2. Zan 21 december, 2009 at 16:03 #

  Mmmm… Vackert kabelmönster-verkligen! Nu ångrar jag lite att jag inte hakade på kalenderstickningen… Men, men! Jag har för mig att du köpt in rundstickor för strumpor till butiken, stämmer det? Och skulle det i sådana fall gå att göra en affär över telefon/nätet och få dem skickade??

 3. Marias garnhändelser 21 december, 2009 at 16:40 #

  Juste Vessla är småskallig:-)

  Zan, visst har jag korta rundstickor till strumpor i butiken. Har du bråttom ringer du annars går det bra med mail.

 4. maria e 21 december, 2009 at 18:31 #

  Tack för tipset att blocka med CD-fodral.

 5. Sommarfröken 21 december, 2009 at 20:58 #

  God jul önskar Sommarfröken