Kan det bli vackrare?

Efter mååånga veckors väntande kom äntligen dotterns amerikanske pojkvän på besök. Säkerligen var det dottern som blev gladast….men med sig hade han

KnitPicks stickor i Harmony wood (björklaminat). SÅ vackra och SÅ härliga att sticka med. Har provat både strumpstickor och rundstickor med utbytbar slag…och nu skall jag fortsätta att njuta! Stickning ÄR en materialsport!

15 kommentarer

 1. Sååå, härligt det ser ut!!! Detta måste du visa mig när vi ses framöver.

 2. De ser härliga ut! Jag har också beställt, men eftersom de är restnoterade så får jag snällt vänta några veckor till innan de kommer. Dessutom är det bara ett par strumpstickor och inte så många läckerheter som du har att fross i!

 3. Åh, dom är så vackra dom där stickorna! Jag är lite sugen på att skaffa en uppsättning av deras strumpstickor eftersom jag har lite glest med bra strumpstickor.

 4. Vad kul att det finns vackra stickor också. Annat än de i grå metall man har stickat med så länge… Skulle verkligen vilja prova! Önskar dig också en skön påsk :-).

 5. Ja, jag känner mig verkligen som en lycklig ägarinna:-)
  Har stickorna hemma, men tar gärna med till butiken om det är någon som vill klappa på dem, skicka ett mail innan bara….

 6. Stickorna är hur läckra som helst och du är superduktig på att fota.
  Kul att höra någon som verkligen har använt stickorna och att de funkar så bra.
  Kram och stickalungt.

 7. Tack för tips på vad man kan shoppa loss på over there…åker i maj och har redan rekat alla garnbutiker i Colorado Spgs

Kommentarer är stängda.