Köpenhamnsresan

Det har hunnit gå nästan två veckor sedan jag och stickvännen Anna var på kroksemester i Köpenhamn.

Vi krokade både här och där och då varje maska krokades många gånger hann vi inte så långt, men nu tror jag att vi är igång.

Krokningen stördes även av att det fanns så mycket annat att göra. Fina garnbutiker besöktes, framför allt Sommerfugeln och Uldstedet (där vi också träffade rara Katrine, ett kärt återseende) plus Strikkeboden.

Vi var i blixtlåshimlen och hittade faktiskt blixtlås som passade perfekt i både färg och längd till våra krokprojekt (och lite annat också).

Och så var vi på workshop med Annette Danielsen. Snabb danska gjorde att en del av innehållet bara försvann, men hon beskrev sin designprocess, främst till senaste boken.

Vi fick tillfälle till att provsticka en hel del av mönstren (fick lära mig ännu ett, och bättre, sätt att sticka förkortade varv) och prova alla plagg (från alla hennes böcker). Mer om kvällen går även att läsa här.

En härligt inspirerande kväll som avslutades med kvällsshopping på Sommerfugeln, på något sätt kan man se att Anna och jag är färgkompisar:-)

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.