Min egen garnkalender

Jag har länge funderat på att sticka ett par värmande tights, har en kompis som stickat flera par och de verkar så mysiga att ha på promenaden. För ganska länge sedan kläckte jag idén att detta kunde vara en bra kalenderstickningsprojekt (vet inte riktigt hur det gick till).
I somras samlade jag i alla fall ihop restgarner som skulle kunna passa i en passlig mängd.
Sedan har jag nystat och nystat och nystat.
I helgen delade jag upp nystanen i 24 högar med minst 2 nystan i varje (tightsen stickas i dubbelt garn).
Sedan stoppade jag in nystanen i muminkalendern jag fick av mina barn för ett antal år sedan och inte kunde kasta. Lakritsinnehållet är sedan länge uppätet.    Nu är jag redo för december. Det troliga är att kalendern räcker långt efter jul, jag får bara öppna en ny lucka när garnet från förra luckan är uppstickat (åtminstone ena tråden)