När jag inte stickar

Förbereder jag terrassen för kommande stickning i solen.

Funderar på varför ”manliga” verktyg är så vapenlika…. Funderar också på om jag skall kontakta en dammsugartillverkare med tips om ny utformning och design:-)

4 kommentarer

  1. Jag ska också ut idag och ta en fight mot algerna. Fast jag ska blåsa rent alla skarvarna i mitt växthus. Det är riktig kraft bakom strålen… Power!!!! Sedan ska jag plocka fram mitt fikonträd ur jordkällaren så det kan få ljus och skjuta nya blad.

  2. Jaaa säger jag ge dem något nytt att bita i när det gäller dammsugarens utseende. Jag har irriterat mig över att ”klumpen” aldrig ändrar form till något smidigare. Jisses vi flyger till månen men har så mycket kvar att förbättra här nere.
    Vi har köpt sommarställe med altan så vi ska skaffa en lika dan apparat att blåsa rent med. Ser ut som något jag själv kommer vilja göra …
    Ha de bra Maggan
    http://livsglimtar.wordpress.com

Kommentarer är stängda.