Nordiskt sticksymposium 2011, 3Dstickning

För att utmana mej lite valde jag även en lite mer experimentiell workshop – 3 dimensionell stickning. Randi Samsonsen visade oss sina skolprover och beskrev hur hon inspirerats av valslakt! Syftet var i alla fall att vi skulle skapa något som kom ut från den släta ytan. Vi fick alla olika idéer och det var kul att se hur olika det blev. Efter en lite trög start blev det några prover som jag känner kan vidareutvecklas till något:-). På diademet sitter en bligel (skulle bli en blomma men liknade mer en snigel) som jag hade på mig på avslutningskvällen då de flesta hade mer eller mindre galna stickade hårprydnader.

4 kommentarer

  1. Kanske liknar det något vi prövade på i en kurs med Britt-Marie Christoffersson.Fritt skapande stimulerar kreativiteten och det kan bli många roliga krumelurer

  2. Synd att du inte har ”klickbara” bilder jag ville titta närmare på de där galna stickade hårprydnaderna!

  3. Nu har jag läst ikapp dina äventyr….vilken fantastiska dagar du har haft där!! Vacker natur och alla kurser/workshops – det är lycka det!

Kommentarer är stängda.