Nordiskt sticksymposium 2011, 3Dstickning

För att utmana mej lite valde jag även en lite mer experimentiell workshop – 3 dimensionell stickning. Randi Samsonsen visade oss sina skolprover och beskrev hur hon inspirerats av valslakt! Syftet var i alla fall att vi skulle skapa något som kom ut från den släta ytan. Vi fick alla olika idéer och det var kul att se hur olika det blev. Efter en lite trög start blev det några prover som jag känner kan vidareutvecklas till något:-). På diademet sitter en bligel (skulle bli en blomma men liknade mer en snigel) som jag hade på mig på avslutningskvällen då de flesta hade mer eller mindre galna stickade hårprydnader.

4 Responses to Nordiskt sticksymposium 2011, 3Dstickning

 1. Ulla 16 juli, 2011 at 16:44 #

  Kanske liknar det något vi prövade på i en kurs med Britt-Marie Christoffersson.Fritt skapande stimulerar kreativiteten och det kan bli många roliga krumelurer

 2. Gunilla 16 juli, 2011 at 17:22 #

  Synd att du inte har ”klickbara” bilder jag ville titta närmare på de där galna stickade hårprydnaderna!

 3. Pysselfarmor 16 juli, 2011 at 18:45 #

  Nu har jag läst ikapp dina äventyr….vilken fantastiska dagar du har haft där!! Vacker natur och alla kurser/workshops – det är lycka det!

 4. Marias garnhändelser 17 juli, 2011 at 09:23 #

  @Gunilla, att bilderna inte är klickbara är en kunskapsbrist hos mej. Berätta hur jag skall göra så blir det bättring:-)