Nordiskt sticksymposium 2011, Färöarna

Är trött men lycklig, åter hemma från årets nordiska sticksymposium som hölls på Färöarna. Färöarna är så vackert att man inte kan tro det. Vi hade den mest vidunderliga utsikt från vårt rum på vandrarhemmet i Gjogv (att det uttalas ungefär Djägv kan man inte ens gissa), det kändes som att vakna upp i en turistbroschyr varje mogon. Det gick knappt att tro sina ögon. Vi somnade till bräkandet av några av öarnas 70 000 får, ljuvligt för en ullälskare. Färöarna ser vackert ut tom ur min kamera, men mannens bilder blir SÅ mycket läckrare…det är bara att njuta! Vädret var förresten inte så illa som jag trodde att det skulle vara, istället för 10 grader och regn hade vi 15 grader och uppehåll, tom sol. Att det dessutom är ljust dygnet om (denna årstid) gör ju dessutom att antalet sticktimmar kan bli många:-).

7 kommentarer

  1. Vad fint , hade en kompis som jobbade ett tag på färöarna. Skulle vilja åka dit känns lite exotiskt trots att det ligger hyffsat nära

  2. Verkligen ett vackert nästan magiskt landskap och dina och din mans bilder ger en lust att någon gång åka till ön.Ser fram emot fler bilder,kanske speciellt några som visar vad ni gjorde/var med om på stämman.
    Tack för att du delar med dig.

  3. Åååh Färöarna. Jag var där innan jag drabbades av stickbacillen, retligt nog. Men hade ändå med mig lite garn hem, och en kärlek till landskapet.
    Det här sticksymposiet, vart får man reda på det? Vem håller i det?

Kommentarer är stängda.