Nu även för tvååringar

Baldersbrå2Klar1Äntligen är knapparna på plats i en ordning jag är nöjd med och babykoftan Baldersbrå är klar (och i förrgår var det LITE sol i Stickholm som jag passade på att fotografera i).Baldersbrå2Klar2

Jag har stickat i två släta enfärgade ullgarner, två härvor som bara låg där och väntade men egentligen inte räckte till något var och en för sig. Det mörkröda är Titicaca från Naturgarn och det orange är Shepherd’s wool från Stone Hedge. Färgvalen kan tyckas lite ovanligt men jag är supernöjd med resultatet Någon tyckte att färgerna påminde om något av elevhemmen i Harry Potter men det är jag inte helt säker på.
Baldersbrå2Klar3

Många gillar den enkla och lättstickade modellen och har frågat efter en större Baldersbrå, så denna gång passade jag på att göra en modell passande en tvååring och har även kompletterat beskrivningen med det. Nu finns den i 4 storlekar, till c:a 1-3 (6-9) 12-18 (24) månader. Beskrivningen finns i min Ravelryshop: