Nu i par

Tänk att det skulle ta nästan ett år

Nu är de i alla fall två. Är fortfarande lika förtjust i OXO-flätan och pärlpicotkanten kommer jag att använda i fler sammanhang. Jag har till och med fått ihop en beskrivning även om det var lite klurigt att tyda anteckningarna så här långt efteråt. Tror ju alltid att jag skall göra klart medans jag minns vilket gör att anteckningarna blir en aning kortfattade…
Beskrivningen hittar du i min Ravelryshop, eller direkt via denna länk:


, , ,

3 Responses to Nu i par

  1. Stick-kine 10 september, 2011 at 11:24 #

    Vilka vackra muddar!

  2. Maria 11 september, 2011 at 17:22 #

    De var verkligen jättefina!

  3. Johanne 15 september, 2011 at 14:21 #

    Glömde att säga igår att jag tycker att de här muddarna blev jätteläckra. Pärlor blir aldrig fel.