Ny månad = nya sockor

Denna månad blev det huvudbry, det är TVÅ mönster att VÄLJA på i Stickameras sockklubb (så FÅR man väl INTE göra Ulrika!)! Jag skall i alla fall sticka Garnstudios sockor med dominorutor. Har aldrig fastnat för dominostickning och baktanken/förhoppningen med att välja detta sockmönster är att jag tycker att det är så kul med dominorutor att jag letar fram den halsduk jag påbörjade för 4 år sedan (den ligger längst ner i stora mangelkorgen, tror jag) och att jag får ett UFO mindre. Risken finns ju också att jag får ett UFO mer istället.
Här är garnet jag skall sticka med, det kan bli hur hemskt som helst!

4 kommentarer

  1. Färgerna ser väl jättehärliga ut! Ska bli väldigt kul att höra vad du tycker om dominosockorna, och se resultatet!

    Ha det jättegott!

Kommentarer är stängda.