Ny version av gammal modell

Stackars Idun, hon har haft otur och blivit lite bortglömd.

Kort efter att jag designat henne utgick den handspunna alpackan jag stickat henne i, sedan blev dessutom den uppstickade modellen stulen. Nu tar jag nya tag och stickar upp en ny version. Garnet jag använder är Thomas Kvists Delicious Tweed. Garnet är mjukt och fint, innehåller förutom lammull både cashmere och angora, och tweedprickarna gör det ju extra fint:-)
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

5 kommentarer

  1. Stulen?? Fy så trist!! Ibland undrar man verkligen över hur människor är funtade. Jag ser att du har blivit av med flera plagg tidigare. Har du larm i butiken eller på plaggen?

  2. Det var en god idé. Att inte låta sig nedslås utan att börja på nytt och vilket fint och mysigt garn det verkar vara. Att sticka samma modell en gång till blir ju inte tråkigt om man använder ett annat garn. Lycka till!

Kommentarer är stängda.