Petig eller petig

Började sticka denna sjal, men märkte ganska snart att mönstret inte är helt centrerat (det misstämmer på 1 maska). Då garnet, Marks & Kattens BabyECOull, var helt ljuvlig att sticka i fortsatte jag ändå, men för varje mönsterrapport störs jag mer och mer av assymetrin . Nu ligger stickningen och väntar på beslut. Skall jag acceptera assymetrin eller skall jag repa upp och göra om. Det finns ju ett alternativ till och det är att göra ett helt annat mönster…

12 kommentarer

 1. Gör om… Har man en gång ”sett” någonting blir man ALDRIG nöjd! Repade precis upp ok-partiet på en tröja som tillhör kategorin ”trist att sticka men vill ha resultatet” för att det bubblade sig, hade nog gått att blocka, men om inte…
  /Annah

 2. Som sagt vissa märker det inte ens, vissa märker det men störs inte av det och viss märker det och störs av det. . . Och märker man det och störs av det så kommer dte alltid att störa en. . .så de e ävl bara hur du väljer att göra. .

 3. Gör om!! Annars kommer du tror jag antingen att inte använda sjalen eller reta dig på det hela tiden. Men jag måste medge att jag inte ser ”felet”.

  Boel

 4. Jag hade låtit det vara – INGEN annan har ju en sådan sjal! O när den blir större kommer mönstret att framträda annorlunda.

  Eller så blir det snett o du kommer att reta ihjäl dig på det.

  Det är det här som gör livet så spännande – man vet aldrig förrän efteråt!

  Fint mönster hursomhelst.

 5. Hmmm, ja detta tål ju att tänka på, men froggning ligger högt på listan….
  Vill förtydliga assymetrin (som syns lite dåligt på fotot), det saknas en maska i vänster sida vilket gör att det bara blir 2 hål i det halva V:t på den sidan och 3 på högersidan. Att V:na ligger mitt emellan på nästa varv blir snyggt, tycker jag.

 6. Tycker den är skitsnygg, trots en liten maskas förskjutning. Finns enligt mitt mått ingen som helst anledning att repa upp och göra om.

  Ha det så jättegott, hoppas du blir nöjd med den, hur du än bestämmer dej för att göra!

Kommentarer är stängda.