Petig eller PETIG

När ½ meter var stickad av den första kjolvåden, som skall bli drygt 3 meter, upptäckte jag denna irriterande avvikelse (avigmaska) mitt på kjolens nederkant.

Är rädd att jag kommer att reta mig på denna avvikelse trots att den är liten så istället göra som vanligt, dvs sticka vidare och irriteras, repade jag direkt upp ½ av det jag stickat och lade undan stickningen för att samla mod.
Publicerat den
Kategoriserat som Okategoriserade Märkt ,

5 kommentarer

  1. Det var smart, det där med att ”ligga till sig”. Just så ska man nog göra för att inte tröttna när små ”olyckor” inträffar…

  2. Jag förstår dig. Skulle också ha repat upp. Men det är förtretligt! En stickad kjol låter mysigt. Ska nog göra en till mig nån gång också. Lycka till med din och hoppas du ska slippa fler missöden!

  3. Mitt svar är PETIG.
    Men också så Maria…..jag är inte förvånad, öåt den inte ligga fö länge bara, den verkar ju bli så cool.
    Försöker också förstå i vilken vinkel som detta ”stora missöde” skulle synas ifrån 🙂

  4. Det är aldrig kul att upptäcka ett fel. Jag skulle också reta mig på något som inte blev som jag vill ha det. När man är färdig har man oftast glömt att man rev upp. Lycka till med fortsättningen på kjolen och hoppas inga fler retfulla maskor trillskas.

  5. Inte PETIG, min stickguru hade absolut gjort samma som dig… Och jag börjar komma dit, man vill inte ha små kråkfötter som man irriterar sig på. Däremot låter det så tråkigt när man ”repar upp” jag backar istället…

Kommentarer är stängda.