Pippilångstrumpor

När jag startade mina knästrumpor i det av Kaffe Fasset designade garnet tog jag garnet inifrån nystanet på den ena och utifrån på den andra så att jag skulle slippa att får ränder som nästa stämde. Jag ville ha två helt olika strumpor och jag ville inte försöka få ränderna att stämma heller. Olika tår:
När jag provade sockorna och tittade ner på mina fötter blev jag så full i skratt…titta på det rödcerisa fältet med brun rand i…
I ”helfigur” ser de i alla fall olika ut:-)

8 kommentarer

 1. Å vilka underbart fina strumpor, vad glad jag blev nu när jag såg dem, jag är inget stort fan av självrandigt men det här var riktigt tjusigt!

 2. Dom ser både supersnygga och tokmysiga ut! Gillar verkligen Kaffe Fassets kollektion, äntligen självrandade garn som är snyggt 🙂

 3. Va fina dom blev, jag tycker att antingen eller, de med ränderna , antingen ska de stämma helt eller som dina vara helt anorlunda.
  Kaffe Fassett är en mästare på färger , de bara är så.
  Mitt Fassett garn håller på att bli ett par strumpor i de här mönstret http://www.magknits.com/Oct07/patterns/rainbow.htm.
  Spännande men lite rörigt, får se hur de blir när de är färdigt.
  Ha de gott, Eva.

 4. Härliga färger! Sockor är min grej tror jag. Häftigt med så långa. Har du formstickat de?

 5. arnf1xare
  Detta är nog det snyggaste sockgarn jag sett… hittils…
  Strumporna är formstickade…har man ”muskulösa” ben är det ett måste och DET har jag. Har ökat mitt bak…stickar man nerifrån är det lätt att prova.
  Magnits sockor ligger redanpå ”attgöralistan” som nästa sockprojekt.

Kommentarer är stängda.