Plus, minus, gånger och division

var (några av?) räknesätten som nyttjades igår kväll när vi med matematiska kringelkrokar gjorde beskrivningar efter egna mått och med utgångspunkt från TVÄTTADE PROVLAPPAR (ALLA kursdeltagare hade provlappar med sig!!! – jag blev alldeles varm).

Med hjälp av måttband, linjaler och miniräknare och kontruktionsdiskussioner var det till och med några som han påbörja stickandet av sina raglantröjor stickade uppifrån och ner. Min kamera kom inte ur väskan, men en viss Pysselfarmor var desto vassare med sin och jag tackar allra varmaste för bilden:-)

Min kofta hann precis till ärmhålet så att jag kunde visa hur jag provar och ser att jag verkligen gillar vad jag med matematik kommit fram till (att verkligheten överensstämmer med kartan).

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.