Projektet som inte fanns

När jag tömde projektpåsen efter att ha stickat färdigt Konstepedemikoftan hittade jag ännu ett påbörjat projekt, en halskrage jag tydligen påbörjade på inspirationshelgen, den hade jag helt glömt bort.

Jag kan se på min anteckningar att jag hade en plan att sticka ett mönster inspirerat av detta fantastiska tegelarbete.

Istället för att repa upp, fortsätter jag istället att sticka det påbörjade tegelmönstret (en del av det mönster jag skissat upp), tycker att det blir jättefint och jag älskar ju tegel. Jag har bara dessa 2 nystan (2 provnystan jag fått för några år sedan) och de kommer inte att räcka runt halsen så jag får hitta på något…just njuter jaga bara av att sticka tegel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *